Nieuw patroon: Wintertijd vest

6 gedachtes over “Nieuw patroon: Wintertijd vest”

  1. Allerleerst: van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Ik vind het vest prachtig, mooi patroon erin, dat zou ik graag gaan haken. Ik ga eens zien of ik nog garen heb liggen wat er voor geschikt is, want eigenlijk wil ik nu geen geld uitgeven aan nieuw garen, terwijl ik nog heb liggen (hoewel het Zeeman garen natuurlijk helemaal niet duur is…).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s